Blog

Få de seneste nyheder fra tracezilla

Ny funktion i juni måned samlefakturaer

tracezilla

Opret en samlet faktura for flere salgsordrer

Skal du fakturere en kunde på månedsbasis? Eller har en kunde forespurgt en faktura på flere salgsordrer? Så kan du nu samlet fakturere flere ordrer på én gang!

Læs om, hvordan du opretter en samlefaktura i tracezilla her.

 

Opret nemt fakturaer med tracezilla

Med tracezilla får du alle sporbarhedsoplysninger med på fakturaen, og fakturaen lever samtidig op til krav fra detail og lovgivning med hensyn til eksport.

For at få alle relevante oplysninger med på dokumenter, skal det blot sættes op. Når først det er sat op, hentes oplysninger automatisk. Du kan finde hjælp til opsætning af information i vores vidensbase. Vores support hjælper gerne med at pege dig i retning af den rette vejledning, såfremt du har en konkret forespørgsel.

 

Få flere oplysninger med på dine dokumenter

Nu har du mulighed for at få flere kontaktoplysninger med på dokumenter, hvad enten det er en faktura eller følgeseddel.

Det kan være relevant at angive en bestemt kontaktperson på en given leveringsadresse eller hos en specifik afdeling i kundens virksomhed. Det kan også være information, som kan hjælpe speditøren med at få leveret varerne inden for åbningstiden hos din kunde.

Oplysningen angives på en lokation, da denne type kontaktoplysning oftest er knyttet til en specifik leveringsadresse. Læs mere om lokationer og tilhørende oplysninger her.

Kontaktoplysninger kommer med på dokumenter, såfremt det er valgt til i virksomhedsindstillingerne.

Få vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra tracezilla direkte i din indbakke!